GUHL wenst je een gelukkig en gezond (j)haar

gulh

GUHL wenst iedereen een gelukkig & gezond (j)haar toe. Om dat voor iedereen  mogelijk te maken brengt GUHL vanaf 1 februari een nieuwe zijdeglans lijn op de markt. GUHL heeft 19 verschillende verzorgingslijnen voor het haar, dus voor ieder haartype zit er wel een shampoo tussen.

Van de nieuwe lijn heb ik de colorshine blond crème-conditioner en shampoo uit mogen proberen en mijn man de man kracht & energie shampoo.

GUHL colorshine blond shampoo :

 • versterkt de blondaccenten
 • geeft glans aan het haar
 • geeft hydratatie aan het haar
 • maakt het haar zijdezacht

GUHL crème-conditioner:

 • versterkt de stralende accenten van blond haar
 • maakt het haar glad
 • geeft hydratatie
 • maakt het haar zijdezacht
 • verzwaart het haar niet

bes3

De shampoo en conditioner bevielen mij goed maar mijn dochter kreeg er een geïrriteerde hoofdhuid van. Doordat de shampoo geconcentreerd is heb je er een kleine hoeveelheid van nodig. De conditioner verzorgde mijn haar, maakte het zacht, liet mijn haar glanzen en verzwaarde mijn haar niet. Ik heb blond haar maar in de winter wordt het wat donkerder van kleur. Na de eerste keer mijn haar gewassen te hebben met deze shampoo leek mijn haar een meer blonde glans te hebben.  De shampoo en conditioner bevatten de Chardonnay-bes uit Frankrijk, ook wel de champange bes genoemd. Deze kun je zeker terugvinden in de geur. Color shine blond is geschikt voor natuurlijk, gekleurd of gehighlight haar. Er is ook een versie voor bruin haar.

bes2

GUHL Man Kracht &  Energie shampoo:

 • maakt het haar sterker en steviger vanaf de aanzet
 • versterkt het haar vanaf de haarwortel
 • energie en frisheid voor haar en hoofdhuid
 • zorgt voor zichtbaar voller haar

Deze shampoo bevat de arctische wilde bes uit de Scandinavische regen moerassen en er is cafeïne aan toegevoegd. Mijn man had dus deze shampoo uitgeprobeerd en hij kon er kort maar krachtig over zijn. Zijn haar voelde  na gebruik steviger aan en heeft meer glans. De sterke frisse geur van de shampoo bevalt hem goed.

 Hoe vaak was jij jouw haar? Hoe vaak gebruik jij conditioner?

7 reacties op “GUHL wenst je een gelukkig en gezond (j)haar

   1. Ja daar was een keertje een onder werp over mensen die helemaal geen shampoo gebruiken .En ze mooier haar voor terug kregen je haar word eerst wel dof maar daarna krijg je mooi haar voor terug.Ik ken de No poo die zitten volgens mijn op facebook

    Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s