JAN

december-2014-36

“Van buiten is JAN een glossy en van binnen is JAN vol diepgang met echte levensverhalen en inspiratie”

Bovenstaande woorden omschrijven de Nederlandse glossy JAN helemaal. JAN lijkt van de buitenkant een echte glossy maar binnenin staan verhalen die verder gaan dan de buitenkant. Het nummer dat deze maand op mijn deurmat viel kon ik niet wegleggen en heb ik in 1x uitgelezen.

Het themaverhaal van dit nummer: ‘De verbeterde versie van jezelf’ is zeer leuk om te lezen. Lifestylejournalist Ilonka Leenheer, zij werkt al 20 jaar voor glossy tijdschriften, geeft daarin antwoord op de vraag hoe is het om te werken en ouder te worden in een wereld waarin het uiterlijk zo zwaar telt. Zij heeft een nuchtere herkenbare kijk op dingen en gebeurtenissen.

Pure horror:

Als de camera van je smartphone per ongeluk op jezelf gericht staat.

Het levensverhaal van Hilde Bleijswijk was ontroerend om te lezen. Hilde heft een goede carrière in het bedrijfsleven als haar zusje onverwacht een einde maakt aan haar leven. Haar baan en alles daar om heen zijn dan opeens niet meer belangrijk. Zij gaat naar Nepal waar zij vrouwen die leven in armoede een helpende hand toesteekt.

‘Wat ik altijd had gezien als rijkdom en succes, is heel relatief.’

Beautyklassieker is ook een aanrader om te lezen evenals de modeklassieker. Dit keer de geschiedenis van L’Oréal . Toen de eenvoudige apotheker Eugene Schuller als eerste een zonnebeschermingsproduct op de markt bracht had hij niet kunnen vermoeden dat het uit zou groeien tot een miljoenen bedrijf.

De modeklassieker bevat het verhaal achter het horlogemerk Longines. Het verhaal van dit horlogemerk start in 1832. Een chronograafhorloge van dit merk vloog zelfs twee keer met Amelia Earhart de Atlantische oceaan over!

Verder bevat de glossy nog heel veel andere leuke artikel, recepten, mode, reizen, acties etc. de advertenties op zich zijn al een goede reden om dit maandblad te kopen.

Wil je de verhalen van Hilde en Ilonka verder lezen, of ben je benieuwd wat de 99 heimelijke verlangens zijn? Dit nummer ligt nu in de winkel. Enthousiast geworden en wil je een abonnement op JAN of een abonnement cadeau geven? Neem dan hier een kijkje!

Eén gedachte over “JAN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s