Korting bij Domino Kinderkleding

domino12

Kerst  en oud en nieuw staan bijna weer voor de deur. Voor de meeste mensen is het de gezelligste tijd van het jaar. Zes december wordt bij ons thuis traditioneel de kerstboom gezet zodat wij er zolang mogelijk van kunnen genieten. Er is bijna niets gezelligers dan ’s avonds bij de lichtjes van de kerstboom te zitten. Ik geniet er echt van om die dagen met familie en vrienden door te brengen. Iedereen op het mooist aangekleed rond de tafel  tijdens het kerstdiner. Of allemaal in je mooiste outfit op 31 december aan de appelflappen en oliebollen wachtend tot de klok 12 uur slaat en het nieuwe jaar begint. Tijdens mijn zoektocht naar een feestelijke outfit voor mijn dochtertje Saar, kwam ik op de website van Domino Kinderkleding terecht. Domino kinderkleding is een leuke kinderkleding webshop. Je vind er mooie en goede kwaliteit kleding voor prinsjes en prinsesjes.

luckys

Manon van Domino kinderkleding vertelde mij dat bij hun diversiteit en kwaliteit voor op staat i.p.v. massa en kwantiteit. Domino kinderkleding wil een webshop zijn waar je leuke, trendy, unieke en vooral betaalbare kinderkleding en kinderaccessoires kunt vinden. Een walhalla voor de mode bewuste mama’s en papa’s die geen tijd hebben om het halve land af te struinen op zoek naar nét dat unieke stuk! En het leuke is; je kan het allemaal rustig vanaf de bank bekijken en bestellen als je schatten in bed liggen. Manon:” Onze collecties zijn steeds up-to-date en worden in kleine oplage aangekocht, zodat het unieke karakter ervan niet verloren gaat. Hier zoeken we nieuwe merken en producten waar wij een ‘wauw’-gevoel bij krijgen en hopelijk jullie ook. Zo kunnen jullie schatten bijven schitteren in toppertjes die voor iedereen betaalbaar zijn”.

sara213

Als lezer van Anneke Schrijft krijg je tot 31 januari 2015, 15 % korting op je bestelling bij Domino kinderkleding! Neem gauw een kijkje bij de webshop Dominokinderkleding.nl

3 reacties op “Korting bij Domino Kinderkleding

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s