Op de ambulance met…

Op de ambulance met…is een nieuw programma dat vanaf vandaag te zien zal zijn bij TLC. Vier bekende nederlanders, Sofie van den Enk, Géza Weisz, Josje Huisman en Ferry Doedens rijden ieder 3 dagen mee met een ambulance op verschillende plekken in Nederland. Zo maken zij (en wij) van dichtbij mee hoe de ambulancemedewerkers te maken krijgen en omgaan met kleine ongelukken tot levensbedreigende situaties. Met deze blik achter de schermen beleef je alle hectiek en het wel en wee mee. De volgende keer dat je een ambulance tegenkomt kijk je er vast met andere ogen naar.

Op de ambulance met…vanaf maandag 24 november om 21.00 bij TLC

Eén gedachte over “Op de ambulance met…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s