De handtandenborstel de prullenbak in? Oral-B review

 PicMonkey Collage4

Wij staan er waarschijnlijk niet vaak genoeg bij stil hoe belangrijk een goede mondhygiëne is. Want behalve dat mooie tanden bijdragen aan een verzorgd uiterlijk, wordt er ook steeds meer bekend hoe de conditie van je  tanden en tandvlees in verband staat met je gezondheid. Zo kan een slechte mondhygiëne invloed hebben op hart- en vaatziekten, reuma en diabetes. Zodra ontstoken tandvlees zich ontwikkeld, krijgen bacteriën de kans om zo in je bloedbaan te komen en zich in het lichaam te verspreiden. Het is dus zeker aan te raden 2 tot 3 keer  per dag te poetsen en regelmatig te flossen. Een handige hulp daarbij is de Oral-B Pro 600 Cross Action elektrische tandenborstel.

Als ambassadeur van de Lekker in het Leven Website mocht ik de Oral-B Pro 600 Cross Action testen. En ik moet zeggen het tandenpoetsen werd er een stuk leuker op! In het begin vroeg ik mijzelf af of op het einde van de testtijd mijn handtandenborstel de prullenbak in kon. Nou dat kan die inderdaad! Ik had nog niet eerder een elektrische tandenborstel gebruikt, maar ik ben zeer tevreden! Zo zeer zelfs dat mijn hele gezin nu elektrisch gaat poetsen. Vandaag ben ik voor controle naar de tandarts geweest en de tandarts merkte een zichtbare verbetering van de conditie van mijn tandvlees.

Het antwoord op de vraag die ik boven aan dit schrijven stelde: kan de handtandenborstel de prullenbak in? Is duidelijk volmondig ja! Je kunt er natuurlijk ook een bijzondere lamp van maken zoals Marjan. Zij maakte deze onderstaande lamp als eerbetoon aan het tandenpoetsen en als blijvende aanmoediging voor haar kinderen om goed te poetsen.

tandenborstel lamp

De pluspunten van de Oral-B Pro 600 Cross Action elektrische tandenborstel zijn:

 • bij te hard poetsen stopt de tandenborstel vanzelf
 • handige 2 minuten poets timer, nu hoef je niet meer op de tijd te letten tijdens het poetsen
 • elke dag een schoon en frisse mond alsof je net van de tandarts komt
 • goede kwaliteit
 • eenvoudig in gebruik
 • batterij gaat lang mee

De nadelen van de Oral-B pro 600 cross action elektrische tandenborstel zijn:

 • er zit maar 1 opzetborstel bij

collage tanden

12 reacties op “De handtandenborstel de prullenbak in? Oral-B review

 1. Heb het geluk dat ik identiek dezelfde tandenborstel mag testen maar dan bij “Zin in meer” in België. Ik denk dat dit een vergelijkende site is als die van jou. Ik vind deze tandenborstel echt ideaal voor kinderen die nog leren poetsen. Er zijn geen tierlantijntjes aan de Oral-B Pro 600 Cross Action. Meer moet dat toch niet zijn. Extra opzetstukjes vind je in heel wat winkels hoor. Veel succes ermee.

  Geliked door 1 persoon

 2. Gisteren een oral-b pro600:gekocht
  Timer functie werkt niet valt steeds uit tijdens het poetsen
  Heb de doos al weggegooid anders was ik terug gegaan ermee

  Like

  1. Hoi Desiree, Wat jammer dat de borstel niet naar behoren werkt. Heb je de bon nog? Dan raad ik je aan terug naar de winkel te gaan ook al heb je de doos niet meer. Je kunt ook contact opnemen met de klantenservice of een berichtje plaatsen op de facebookpagina van Oral-B. Hopelijk heb je hier wat aan. Laat je nog een keer weten hoe het afgelopen is? Groetjes Anneke Schrijft

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s