100% Harry – boekreview

harry 100%

Het boek 100% Harry is een boek wat je niet in de winkel kunt laten liggen als echte Directioner. Mijn dochters zijn grote fans, daarom kon ik het niet laten om het boek ook eens te lezen. Het boek begint met het antwoord op de vraag hoe het nu eigenlijk precies zat tussen Harry en toenmalige vriendin Caroline. Of ben je meer benieuwd hoe het eigenlijk zat tussen Harry en Taylor Swift? Of Harry en… alle antwoorden vind je in dit boek. Natuurlijk kun je ook lezen hoe het allemaal begon voor de boyband. De boyband die op dit moment officieel al meer platen verkocht heeft dan de Beatles! Al denk je als Directioner werkelijk alles al te weten over Harry, toch mag dit boek niet ontbreken in je boekenkast. Als extraatje bevat dit boek een gratis poster van Harry. 100% Harry bevat 268 bladzijdes, veel foto’s van goede kwaliteit en is in een makkelijk weg te lezen schrijfstijl geschreven. Ik ben zelf geen Directioner, maar kon het boek niet  wegleggen en ik moest regelmatig hard op lachen. Op andere momenten was ik zeer verbaast. Alice Montgomery, de schrijfster van 100% Harry, heeft meerde boeken, over uiteenlopende beroemdheden op haar naam staan. Waaronder Katy Perry en Susan Boyle. De volgende tekst op de omslag is zeker passend:  ”100% Harry –  Alles wat je wilt weten over One Direction’s Harry Styles…en meer!

100% Harry                               Geschreven door: Alice Montgomery Uitgeverij:Meulenhoff Boekerij
100% Harry
Geschreven door: Alice Montgomery
Uitgeverij:Meulenhoff Boekerij

 

 

 

2 reacties op “100% Harry – boekreview

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s