Een kijkje achter de schermen bij Sanoma en Spot & Shop

tijd

Pasgeleden heb ik een bezoekje gebracht aan uitgeverij Sanoma. Ik was daar op uitnodiging van de Yunomi redactie. Wat en waarom kan ik nog niet vertellen. ( hoewel ik dat wel graag zou willen 😉 ) Ik ben dol op lezen, ook op vakantie gaat er altijd een lading boeken en tijdschriften mee. Hoe handig Ebooks ook zijn, er gaat voor mij niks boven een echt boek of tijdschrift van papier. De meeste tijdschriften die thuis gelezen worden zoals bijv. LINDA, Flow, Beau Monde, Story, Grazia, Donald Duck en Tina worden uitgegeven door Sanoma. Nu een keer een blik achter de schermen te mogen werpen vond ik daarom erg leuk!  Ik heb ook een kijkje genomen bij de redactie van de website Spot & Shop.

Spot & Shop is een leuke handige fashion website. Hoe vaak zie je niet op tv, straat, internet of in een tijdschrift een leuke outfit die je graag zou willen hebben? Mij gebeurt dat  best vaak. Nu is er een leuke, handige website die jou kan helpen uit te zoeken waar je de outfit kan kopen. Het is heel gemakkelijk, je upload een foto van het item dat je wilt en de Spot & Shop communite helpt het je vinden.

Er zijn ook leuke prijzen te winnen d.m.v. punten sparen als je actief bent op de Spot & Shop website. Je kunt punten verdienen als je:

  • Een afbeelding uploadt
  • Iemand helpt met een item te vinden
  • Jouw zoektocht deelt op social media

Deze maand augustus kun je o.a. een BKNBZ bikini winnen t.w.v. 159,95 euro! Neem een kijkje op de website of volg Spot & Shop op facebook.

 

4 reacties op “Een kijkje achter de schermen bij Sanoma en Spot & Shop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s