Onderweg naar Marokko…

schrijft

Het is bijna een gewoonte als je met vliegtuig maatschappij Royal Air Du Maroc vliegt, dat er wordt geapplaudisseerd na de landing. Dit keer met de vliegtuigcrash van vlucht MH17  in gedachten, kon je merken dat de sfeer tijdens de vlucht een tikje gespannen was. Ook al ligt Marokko ver weg van de rampplek. Daardoor begonnen de mensen dit keer al ruim voor de landing uitgelaten te applaudisseren en dat hield aan tot het vliegtuig helemaal stil aan de grond stond. Dat maakte het een zeer emotioneel moment. Mijn gedachten en niet alleen die van mij, gingen tijdens deze vlucht vaak naar de passagiers van vlucht MH17. Behouden op je plek van bestemming aankomen is niet altijd de normaalste zaak van de wereld….

13 reacties op “Onderweg naar Marokko…

      1. Wat leuk, bijzonder en herkenbaar. Als half-Marrokaanse voelt mijn moeder dat net zo! En ik heb uiteraard ook hetzelfde 🙂 Fijne vakantie! Ga je ook schrijven vanuit Marokko?

        Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s