“De reis is belangrijker dan de bestemming”

schrijven

Afgelopen vrijdag gaf Maria Menting een schrijfworkshop met dit keer als onderwerp: Het reiskoffertje, schrijf gerelateerde ideeën. Met de zomervakantie in het vooruitzicht een passend onderwerp.” De reis is belangrijker dan de bestemming”. Zijn woorden van Maria en vond ik passend om te gebruiken als titel voor dit stukje.  Er was een hartelijk ontvangst met koffie en koek, het was een gezellige en leerzame morgen. Maria bruist van allerlei schrijfworkshop ideeën binnenkort daarover meer. Onderstaande quote van Maria uit eigen werk wil ik jullie zeker niet onthouden.

“De belangrijkste reis die wij maken is de reis van ons hoofd naar ons hart”

Via deze workshop kwam ik in contact met Maria’s collega Hanny Kuijer, zij vertelde vol enthousiasme over een schrijfvakantie die zij dit najaar organiseert. Het is een midweek van 8 tot 11 september die (uiteraard) in het teken staat van schrijven. Je verblijft in Mander in Noordoost Twente in een Twents landhuis dat plaats bied aan 8 tot 10 personen. Er zijn elf slaapkamers waarvan 8 met eigen badkamer en toilet. Er is op de begaande grond een slaapkamer met badkamer voor mindervaliden. Het is een vrijstaand huis met veel groen en ruimte erom heen en een kabelend beekje. Er worden 4 schrijfworkshops gegeven en voor de rest ben je vrij om bijv. te gaan wandelen, te genieten van de natuur, het kunstenaarsstadje Oostmarsum of de  wellnessboerderij te bezoeken. Helaas voor de mannen die zin krijgen om mee te gaan en hun koffer willen gaan pakken, het is alleen voor vrouwen.

landgoed-mosbeek2

De kosten zijn 275 euro per persoon inclusief:

  • Een eigen slaapkamer
  • 3x ontbijt
  • 3x lunch
  • 2x avondmaaltijd
  • Onbeperkt koffie/thee bedlinnen en handdoeken set
  • 4 schrijfworkshops onder begeleiding van Hanny Kuijer

Reserveer je VOOR 1 juli dan krijg je een gratis annuleringsverzekering t.w.v. 18,30

Neem voor meer informatie een kijkje op enervie de website van Hanny Kuijer

9 reacties op ““De reis is belangrijker dan de bestemming”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s