Godin van de tropen – Quasa’s Pepertje

http://vimeo.com/91274710

Quasa’s Pepertje is de eerste vertelling geschreven door Mizt aan de Maas. Een vertelling gecombineerd met poëzie.

De vertelling, Quasa’s Pepertje gaat over een jonge vrouw Quasa die samen met haar vader en een groep mensen een bestaan heeft opgebouwd diep in de jungle van Suriname. In de tweede helft van de negentiende eeuw. Als de vader van Quasa terminaal ziek blijkt te zijn gaat zij op een queeste om genezing voor hem te vinden. Of  dat Quasa gaat lukken weet ze niet maar haar vader zien aftakelen is geen optie. Quasa komt in een avontuur terecht waar zij behalve levenslessen ook zichzelf leert kennen en allerlei nieuwe mensen en figuren ontmoet. Waaronder een jonge Inheemse krijger, Kesu met een passie voor schoonheid en de natuur. Hoewel ze beiden uit verschillende culturen komen en een andere achtergrond hebben groeit er een brandende liefde tussen hun beiden. Godin van de Tropen is Kesu´s liefdesverklaring aan Quasa en tergelijkertijd de officiele titelsong van het project Quasa’s Pepertje.

Mizt aan de Maas is schrijver/producent en tevens vertolker van de rol van Kesu en wordt op gitaar ondersteund door zijn stiefdochter Joni May. Download de track via iTunes en steun hiermee het project. Nu stel je vast de vraag, welk project? Mizt legt het hieronder uit.

Godin van de Tropen artwork (1)

Ik ben Mizt aan de Maas, schrijvend en uitvoerend artiest en woon met m’n gezin in Rotterdam. Ik heb een verhaal geschreven dat ik graag met jullie wil delen. Zowel tastbaar als digitaal. Het heet Quasa’s Pepertje en het is mijn eerste vertelling, gecombineerd met poëzie.Omdat ik dit boek en de titelsong in eigen beheer uitgeef, heb ik jullie nodig. Met de opbrengst van deze Voordekunst crowdfunding aktie zal de eerste oplage gedrukt worden, organiseren we een leuke lancering en wordt er bijgedragen aan de video registratie van de lancering en van ‘Godin van de Tropen’. De lancering zal ingevuld worden door zwoele Caribische- & funky/Jazzy muziek, met als hoogtepunt de titelsong van Quasa’s Pepertje, ‘Godin van de Tropen’. Er zullen passages voorgelezen worden, door Mizt aan de Maas, maar ook door bevriende kunstenaars en artiesten. Bezoekers kunnen de paperback gelijk aanschaffen, als mede de ludieke T-shirts met een alinea erop. De hele middag wordt visueel vastgelegd als mini-docu.Mocht ik ondanks jullie intensieve inzet het doelbedrag niet halen, dan gaat dit project alsnog door. De tegen prestaties zijn sowieso leverbaar. Ons feestje wordt dan alleen iets eenvoudiger en de videoclip onzeker. Mijn hart ligt in dit project en iedereen die mij steunt is mijn vriend.

Wil je Mizt steunen of meer informatie over het project? Neem dan een kijkje op de website van voordekunst!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s