Tulpenfestival

 

IMG_20140501_152220

Vandaag samen met mijn ouders en jongste dochter de toerist in eigen land uitgehangen en  de tulpen tour gereden door de Noordoostpolder. Al die tulpen in verschillende kleuren was een prachtig gezicht om te zien!  Er zijn auto wandel en fiets routes langs de tulpenvelden. Onderweg zijn er allerlei leuke activiteiten om te doen. Zo gingen wij naar de tulpenpluktuin. Je kon er zoveel tulpen plukken als je wou en dat hoefde je  mijn dochter en mij natuurlijk geen tweede keer te zeggen. 🙂 Krijg je ook zin om te gaan? Dan moet je snel zijn want a.s. maandag is het alweer afgelopen tot het volgende tulpen seizoen. Wil je meer informatie neem dan een kijkje op de website van het Tulpenfestival.

collage

 

IMG_20140501_211512

 

 

11 reacties op “Tulpenfestival

   1. Als je de tulp goed bekijkt en aan zou voelen, zou je merken dat het een gesloten bloem is met zoveel kracht en zuiverheid in zich. 😉
    Als iemand met deze bloem bij mij komt voor een bloem lezing weet ik dat ik meestal met een krachtig iemand te doen hebt maar met iemand die gevoelens snel laat zien. 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s