Diep in mijn hart

traan (1) 

soms voelt het

of ik de enige ben

die zich eenzaam voelt

het intense gemis

vooral in de Decembermaand 

er wellen bittere tranen

in mijn vermoeide ogen

om wat ooit was

en nooit meer terugkomt

het donker raakt hard

en ik mis jullie steeds een beetje meer

en ik brand voor jullie een kaarsje

en jullie branden voor altijd

diep in mijn hart

Bianca Hazenberg

12 reacties op “Diep in mijn hart

  1. mooi verwoordt…wordt er beetje stil van… dit jaar wordt het 5 jaar dat mijn moeder overleed met kerst… en mijn kerst zal inderdaad nooit meer zo mooi zijn…en ja soms denk ik ook wel eens dat ik de enige ben die niet helemaal happy wordt van de kerst…
    wens je veel sterkte….

    Like

  2. Wat ontzettend mooi geschreven. Veel mensen zullen dit gevoel hebben deze periode. Zelf ben ik ook altijd wat emotioneel rond kerst en oud en nieuw, al vind ik het ook een hele mooie tijd. Knuffel voor jou!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s