Raising Helen

raising_helen_verdvd1

Raising Helen is een film uit 2004 maar dat maakt deze film niet minder leuk! Het is een film met een lach en een traan. Deze film is  perfect om te kijken op een koude donkere herfstavond terwijl de wind om het huis raast. Fijn op de bank onder een dekentje met een grote pot thee (zelfgebakken) brownies en kaarsen aan.

De film gaat over Helen, zij heeft een droombaan  bij een modellenbureau en geniet van haar zorgenloze leventje. Na de dood van haar zus en zwager krijgt zij de zorg over hun drie kinderen. En dan blijkt het toch een stuk moeilijker om een moeder te zijn dan de leuke tante. Zij krijgt daarbij steun uit een onverwachtte hoek!

De cast bestaat o.a. uit: Kate Hudson, Hayden Panettiere, John Corbertt, Helen Mirren, Felicity Huffman,

3 reacties op “Raising Helen

  1. Dit is inderdaad een leuke film. Eigenlijk is hij best voorspelbaar, maar hij is gewoon leuk om te kijken op een bankavondje. En ik zit iedere keer weer gehypnotiseerd naar de prachtige krullen van Kate Hudson te kijken, haha.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s