Tips voor een leuk dagje weg in de herfstvakantie

Herfstvakantie

Eindelijk is het (bijna) herfstvakantie! Ik heb enkele tips verzamelt voor een leuk dagje uit.

Nederlands Bakkerijmuseum

Er is in de herfstvakantie van alles te beleven in het bakkerijmuseum zoals op de dins t/m vrijdag een familieshow met bakker Fred. Een speurtocht of speculaaspoppen bakken.

Gelderse museumdag

Zaterdag 19 oktober kun je naar veel museums voor maar 1 euro! Kijk op de website welke museums er meedoen en voor welk museum je een voucher moet uitprinten. Let op! Als er een voucher nodig is krijgen alleen kinderen tot 12 jaar korting. Er worden vanwege deze dag in veel museums extra activiteiten georganiseerd.

Sprookjesfestival in Arnhem

Het sprookjesfestival wordt gehouden van 12 t/m 20 oktober in en rondom Arnhem. Met speurtochten, voorstellingen en workshops.

Attractiepark Slagharen

Een dagje Slagharen is altijd leuk maar deze tijd extra leuk! Want als de schemering valt is er tot 27 oktober van alles te beleven met Miracle of Lights een groot lichtjes feest!

Diergaarde Blijdorp in Rotterdam

Deze dierentuin is het hele jaar door geopend. Doordat er veel overdekt is kun je er ook met minder goed weer terecht. Bekijk de website voor allerlei leuke activiteiten die er te doen zijn waaronder: zandtekenen, er is een verhalenverteller, knutselmiddag en dierenyoga.

puzzelmuseum Joure

In het puzzelmuseum kun je gezellig de hele dag puzzelen met het complete gezin. Het museum staat vol met logische puzzels, breinbrekers en raadsels.

Weet jij nog een leuk uitje voor de herfstvakantie?

2 reacties op “Tips voor een leuk dagje weg in de herfstvakantie

  1. Leuk artikel! Bij Walibi heb je elk weekend (in oktober) Fright Night, een Halloween nacht. Het schijnt heel leuk maar ook eng te zijn (vol met monsters, zombies en enge figuren)

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s