Let’s Make Girls Unstoppable!

Dove is een van mijn favoriete merken Niet alleen door hun goede producten maar ook omdat zij stimuleren dat vrouwen en meisjes zichzelf mogen zijn. En dat is in deze tijd waar alles om uiterlijk lijkt te draaien hard nodig!

Ontwikkeling

Toen mijn oudste kinderen uitgenodig werden om een Dove Selfesteem workshop bij te wonen was ik daar heel blij mee. Mijn dochters staan gelukkig stevig in hun schoenen maar een extra steuntje in de rug is nooit weg! Doordat (zoals ik hierboven ook al schreef) tegenwoordig  alles om schoonheid en perfectie lijkt te draaien. Ook voor de jonge meiden. Geen wonder dat er zoveel jongeren met anorexia, boulimia enzovoort zijn. Het is goed dat een merk als Dove daar tegenin gaat. Hopelijk wordt het  voorbeeld van Dove gevolgd en gaat het zich verspreiden als een olievlek!

Self Esteem werkboek

Mijn dochters volgden de workshop in dierenpark Blijdorp in Rotterdam. Er waren heel veel meiden uit het hele land. De middag begon al goed met een leuk ontvangst. Toen het ging beginnen werden de kinderen met een luid aplaus door de mensen van de workshop onthaald. De meiden hadden een leuk middag met veel goede tips en informatie. En er zijn die middag verschillende nieuwe vriendschappen ontstaan. na afloop kregen de meiden een leuk tasje mee met een leuk t-shirt en nog wat kadootjes en heel veel informatie. Er zat ook een Self Esteem werkboek in voor moeders van tienermeiden. Alle informatie over de workshop is te vinden op de site van Dove.

De moeite waard

Voor moeders met dochters is het de moeite waard even naar de Dove website te gaan, ook al staan je dochters, net als mijn dochters, stevig in hun schoenen!

Jongens

Moeders van zoons hebben vast ook wat aan de tips van Dove uit het workshop boekje voor moeders. Al is het alleen maar om nieuwe ideeen op te doen die je dan kunt aan en toepassen op je kind. Want ik vind het Dove self esteem programma heel veel lijken op de anti pest traning van sominge scholen. En die traning is voor meiden en jongens.

Eén gedachte over “Let’s Make Girls Unstoppable!

  1. Fijn dat Dove dit doet! De meiden van tegenwoordig hebben al zoveel te verduren en worden met verkeerde beeld van schoonheid misleidt. Dus zo een workshop kan echt helpen 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s