Remington A 8000 Keratin Therapy Pro Föhn

fohn

Voor mij kwam dit cadeau, de Remington Föhn op het goede moment want mijn Föhn was net kapot gegaan. Zoals de meeste vrouwen kan ik niet zonder Föhn. Deze Föhn is licht en makkelijk vast te houden en daardoor handig in gebruik.De Föhn heeft een keramische keratine coating en een diffuser wat kroezend, pluizend en statisch haar helpt voorkomen. Uit eigen ervaring kan ik dit beamen. De föhn heeft drie warmte standen, een koude luchtstand en twee blaassnelheden en is zeer krachtig daardoor droogt je haar snel. Wat ook belangrijk is, de Föhn maakt niet teveel lawaai.

Mede Nominee Francis geeft ook haar mening over de Remington A 8000 Keratin Therapy Pro Föhn:

Ook voor mij kwam deze fohn als een groot geschenk, de fohn die wij hier thuis hadden was echt aan vervanging toe. Net als Anneke vinden wij het een ideale fohn, hij is zeer krachtig en mijn haren zijn nu tenminste snel droog. Kortom een echte aanrader!

2 reacties op “Remington A 8000 Keratin Therapy Pro Föhn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s