Lancôme

lancome_genifique

Afgelopen tijd heb ik het gezichtsserum Génifique van Lancôme mogen uitproberen.Dit serum is het resultaat van 14 jaar onderzoek. Het serum verzorgt en verbeterd elk huidtype van elke leeftijd. Ik vind het een heel goed huidverzorgingsproduct wat zeker doet wat het beloofd, alleen jammer dat het serum aan de prijzige kant is een flesje van 30ml kost 70 euro.

Het serum gebruik je in de ochtend en avond na het reinigen van je gezicht. Aanvullend kun je ook nog de gezicht en oogcreme gebruiken. Een prettige bijkomstigheid is dat het serum snel in je huid trekt en geen vettig laagje achterlaat. Er is niet veel van het serum nodig alleen maar enkele druppels die je zachtjes in je huid masseert.

Na een week is je huid zichtbaar verbeterd, zachter strakker en stralender. Van de meeste gezichtverzorgingsproducten wordt mijn huid onrustig maar van dit serum niet, integendeel! Het serum zit in een mooi flesje met een chique uitstraling. Van mij krijgt dit serum van Lancôme een dikke 10.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s