Hoe je er in de ochtend in 5 minuten stralend uit kunt zien!

Maandag gaan de laatste scholen weer beginnen. Dan is de tijd van rustig de dag beginnen voor de meesten van ons weer voorbij. Met alle drukte in de ochtend kom je vaak amper aan jezelf toe en heb je vast geen tijd om lang voor de spiegel te staan. Daarom vroeg ik mijn mede Yunomi Nominee Yvonne van Schoonheidspromotie.nl om tips zodat jij en ik er in 5 minuten fris en stralend uit kunnen zien!

Van:Anneke
Aan: Yvonne
Onderwerp: Hoe kun je er in weinig tijd stralend uitzien?

Hoi Yvonne,

Hoe gaat het met jou? Fijne vakantie gehad? Wij hebben een heerlijke tijd gehad in Marokko. Of eigenlijk hebben wij nog een fijne tijd aangezien wij zaterdag pas terug vliegen naar Nederland. Het was een zonnige vakantie dus jou haartips kwamen zeer van past! Zijn jou kinderen alweer naar school? Bij ons beginnen ze maandag. Zo jammer dat de vakantie is afgelopen en het moeten en de drukte weer begint. Heb jij nog tips voor mij en andere moeders hoe je in de ochtend het liefst binnen 5 minuten er fris en fruitig uit kunt zien?
Groetjes Anneke

————————————————————————————————————————————–

Van: Yvonne
Aan:Anneke
Onderwerp: RE Hoe kun je er in weinig tijd stralend uitzien?

Hoi Anneke,

Bij ons zijn de scholen alweer een week begonnen en is het rennen en vliegen s morgens dus alweer even een feit. Heb je echt weinig tijd doe dan vlug even wat mascara op de wimpers. Dat haalt de ogen gelijk een beetje op en ziet er gelijk fris uit . heb je iets meer tijd dan kan je een mooie foundation aanbrengen. Dit kan in een minuut. En in plaats van drie kleuren oogschaduw is één kleur ook erg mooie voor een basic make-up. Uiteraard ook hier wel weer mascara gebruiken. lippenstift op en je kan fris en fruitig op de fiets. En het hoeft je nog geen vijf minuten te kosten.

Groetjes Yvonne

—————————————————————————————————————————————

Van: Anneke
Aan: Yvonne
Onderwerp: Hoe kies je de juiste foundation?

Hoi Yvonne,
Bedankt voor je tips. Ik ga ze zeker gebruiken. Welke foundation raadt jij aan? En hoe weet je welke foundation het beste bij je past? Als ik in de winkel bij de foundation sta dan loop ik meestal maar verder want er is teveel keus en dan weet ik niet welke te kiezen!

Groetjes Anneke

—————————————————————————————————————————————

Van: Yvonne
Aan: Anneke
Onderwerp: RE Hoe kies je de juiste foundation?
Hoi Anneke

Een transparante foundation bijvoorbeeld van John van G of Shiseido of… De juiste kleur kiezen is nog niet zo gemakkelijk. Vaak kiezen vrouwen een te donkere kleur, om een mooi bruin kleurtje te krijgen. Niet doen. Donker haalt naar voren en zo komen rimpeltjes en ander oneffen heden juist naar voren. Een te lichte kleur is ook niet aan te raden, want dit wordt grauw. Test op de kaaklijn en kijk welke kleur het dichtste bij je eigenhuidskleur past en dit is de juiste kleur. Een foundation gebruik je om de huid mooie egaal te maken. Kleur in het gelaat breng je aan met een rouge.

Xx Yvonne

————————————————————————————————————————————–
Van : Anneke
Aan: Yvonne
Onderwerp: Bedankt voor je tips!

Hoi Yvonne
Bedankt voor al je tips! En alvast een fijn weekend.
Groetjes Anneke

Dit artikel kun je ook lezen op Yunomi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s