Dove Summer Glow

Dove Summer GlowDove komt deze zomer met een goede oplossing voor de werkende vrouw, drukke huisvrouw, de vrouw die hoelang ze ook in de zon ligt maar niet bruin wordt maar wel rood, de vrouw die altijd vrij lijkt te hebben als het regent en voor alle andere vrouwen die graag het hele jaar een zomerse tint willen hebben met een handig product. Dove Summer Glow.

Een gebruiksvriendelijk product voor iedereen

Toen ik laatst in de winkel met mijn dochter naar zelfbruinende producten stond te kijken, wisten we niet wat we moesten kiezen. Het zag er allemaal zo onnatuurlijk en chemisch uit en als je er geen verstand van hebt lijken de producten allemaal hetzelfde.

Totdat een winkelmedewerkster ons Dove Summer Glow aanraadde. Het zorgt voor een geleidelijke zomerse tint en is erg gebruiksvriendelijk. Mijn dochter heeft het een paar dagen uitgeprobeerd en Dove Summer Glow doet wat er wordt beloofd. Ook mij lijkt het een goed idee om dit product te gaan gebruiken, aangezien ik nooit bruin wordt door de zon.

Dove Summer Glow is een voedende lotion die je huid binnen een kwartier een zomerse tint geeft dat elke keer als je de lotion gebruikt wordt versterkt.

Dove Header

Hoe te gebruiken

  • Smeer de lotion in cirkelvormige bewegingen op je huid om vlekken te voorkomen
  • Gebruik een normale hoeveelheid lotion, de tint versterkt niet door de hoeveelheid lotion, maar door het aantal keer dat je het gebruikt
  • Laat de lotion goed intrekken voor je kleding aantrekt

De lotion geeft een natuurlijkere tint naar mijn mening dan bijvoorbeeld zelfbruiners of spray tans.

En jij? Wat is jouw mening over Dove Summer Glow, is dit een product wat jij zult gaan gebruiken?

Wil je dit artikel op Yunomi lezen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s