High tea met Lipton

Lipton

Eind vorig jaar ben ik uitgenodigd om met 6 andere Yunomi leden mee te werken aan een onderzoek van Lipton via facebook. Thuis drinken wij regelmatig Lipton ice tea of gewone lipton thee. Daarom vond ik het heel leuk om aan dit onderzoek mee te werken. Lipton T Fusions groene thee perzik peer vind ik persoonlijk het lekkerste. Toen het onderzoek was afgelopen werden wij uitgenodigd op het hoofdkantoor van Lipton voor een high tea waar wij ook onze mening over de nieuwe Lipton ice tea reclame campagne mochten geven. Het was een hele gezellige dag. Na de kennismaking en de high tea hadden wij een rondvaart. Tot slot kregen wij ook nog een tas gevuld met leuke artikelen.

Wat drink jij graag van Lipton?

3 reacties op “High tea met Lipton

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s