Catfish de TV serie

catfish

Als ouders zijnde waarschuw je vast vaak je kinderen voor de gevaren van het internet. Vast zo vaak dat als je het er weer een keer met je kind erover hebt, je zoon of dochter met de ogen gaat rollen, een hele diepe zucht slaakt en zegt: “Jaaaaaaaa mam dat weet ik al! Ik let wel op!” Nu is er een programma bij MTV wat goed laat zien waar ouders de kinderen voor waarschuwen.

Mtv zend sinds kort Catfish uit. Catfish is iemand die zich op Facebook en Twitter voordoet als iemand anders. In het programma zie je Nev Schulman en zijn vriend Max Joseph mensen bij elkaar brengen die elkaar alleen maar kennen via het internet. Ik zou bijna zeggen, natuurlijk blijken de mensen vaak anders te zijn of zelfs een heel ander persoon te zijn dan wat ze catfish-the-tv-showzeggen op het internet. Eerst was er Catfish de film, die film ging over de jonge Shulman die verliefd was geworden op een jonge vrouw via het internet. Er begonnen hem dingen op te vallen die niet klopten en daarom ging hij op onderzoek uit. Hij besloot alles vast te leggen. Het bleek dus dat het meisje niet was wie zij zei te zijn. Niet alleen had ze een andere naam, maar was ook een gescheiden moeder van 40 met vier kinderen! Van daaruit is de serie Catfish ontstaan.

Catfish, zondag 19.10 bij MTV

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s