Denksport junior winactie!

Naamloos
(Foto sneeuw: Freepik)

Het is koud en op dit moment ook erg nat buiten. De kachel brandt en de gezelligste tijd van het jaar staat weer voor de deur. De wintertijd is de tijd om gezellig binnen te zijn. Om te zorgen dat de kinderen zich niet vervelen heeft Denksport twee doe-boeken uitgebracht voor kinderen in de leeftijd 6-10 jaar! De doe-boeken staan vol met vrolijk gekleurde tekeningen en diverse uitdagende activiteiten. Een leuk cadeau voor de komende kerstvakantie, voor in de auto, op reis, of gewoon gezellig thuis. De kinderen hoeven zich zeker niet te vervelen!

Naamloos
(Foto meisje: Freepik)

Boek 1: Winter Doe-boek

Een lekker groot full colour puzzelboek met maar liefst 160 pagina’s waar kinderen van 6 tot 10 jaar de hele winterperiode plezier van hebben. Dit boek staat vol puzzelfavorieten als sudoku’s, Zweedse puzzels, lijnpuzzels, zoek de verschillen, doofhofjes en woordzoekers. Daarnaast heeft Denksport leuke rijm-, reken- en telvarianten bedacht. En dat alles natuurlijk in winterthema!

Het Winter Doe-Boek verschijnt 1x per jaar en is te koop in de winkels voor € 7,95 of te bestellen op www.denksport.com/junior.

Naamloos
(Foto meisje: Freepik)

Boek 2: Super Dino Doe-boek

Een mooi en kleurrijk full colour puzzelboek met 50 pagina’s Dino puzzelplezier. Echte dinofans testen met dit puzzelboek hun kennis. Het Super Dino Doe-Boek staat vol puzzels, weetjes en moppen. Ontcijfer bijvoorbeeld het dino geheimschrift. En als je uitgepuzzeld bent, vind je in het midden van het doeboek een dino 3D-puzzel.

Het Super Dino Doe-Boek is los te koop in de winkels voor € 4,95 of te bestellen op www.denksport.com/junior (verschijnt 4 maal per jaar).

Maak nu kans op het Winter Doe-Boek!

Stap1. Maak onderstaande zin af en plaats deze hieronder in de comments.

Stap 2. vul het winformulier in!

                                                      Het is geen winter zonder…

 

Meedoen kan t/m 22-12. De winnaar wordt 23- 12 hier bekend gemaakt.

WINACTIE GESLOTEN! Benieuwd wie de winnaar is? klik hier -> https://annekeschrijft.com/2019/12/23/bekendmaking-winter-doe-boek-winnaar/

31 reacties op “Denksport junior winactie!

  1. Het is geen winter zonder koekjes bakken, spelletjes doen, boswandeling en spullen verzamelen om een kerststukje te maken, kerstfilms kijken, gourmetten, naar de kerk.

    Geliked door 1 persoon

  2. Het is geen winter zonder leuke spelletjes doen met dikke sokken aan met elkaar, en met dit winter doeboek vermaken wij ons heerlijk tijdens de donkerste dagen van het jaar!!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s