Ik ga op vakantie en neem mee… (Denksport junior winactie)

Ik ga op vakantie en neem mee… de Denksport junior puzzelboekjes van Squla.

Naamloos

 

Oma’s, opa’s, mama’s en papa’s opgelet! In samenwerking met Denksport en Squla heeft Anneke Schrijft dit keer een hele leuke en leerzame winactie voor kinderen in de middenbouw ( groep 3/4/5 van de basisschool). Denksport en Squla brengen samen een serie van educatieve puzzelboekjes uit. Zo kunnen kinderen op een leuke speelse manier hun kennis van taal en spelling, rekenen en vreemde talen ontwikkelen.

Wat kun je winnen?

Het te winnen pakket bevat de volgende Squla edities:

 • Topotrein
 • Vlucht Q
 • Rekenhotel
 • Letterflat

Scroll naar beneden voor meer informatie over de te winnen edities.

Meedoen is simpel

Volg de volgende stappen om kans te maken.

 1. Volg Anneke Schrijft ( Via blog, email, Twitter, Instagram of Facebook)
 2. Plaats onder dit artikel een reactie waarom jij wilt winnen.
Naamloos
Topotrein, verken de wereld per spoor.

Topotrein

De Topotrein staat klaar voor vertrek. Stap in, dan laat Q je meer zien van onze wereld! Je maakt onderweg kennis met allerlei landschappen en culturen, in landen dichtbij en ver weg. Zo ontdek je tijdens de rit met de Topotrein steeds meer over aardrijkskunde.

Niveau 6+

€ 5,95

Naamloos
Rekenhotel, check in en reken mee.

Rekenhotel

In het Rekenhotel draait alles om getallen en sommen. Q geeft je graag een tour. Van het zwembad tot je kamer en de bar in het Rekenhotel: overal is wel wat te rekenen. Kom binnen en stap als een rekenwonder weer naar buiten!

Niveau 6+

Groep 3/4/5

€ 5,95

Naamloos
Vlucht Q, op avontuur met vreemde talen.

Letterflat

In de Letterflat is van alles te beleven. Q stelt je graag voor aan de bijzondere bewoners van het gebouw. De één is dol op de au/ou en de ander wil alles weten over de betekenissen van woorden. In deze flat word je vanzelf een taalkampioen.

Niveau 6+

Groep 3/4/5

€ 5,95

Naamloos
Vlucht Q, op avontuur met vreemde talen.

Vlucht Q

Kom naar het vliegveld en maak je klaar om mee te gaan met Vlucht Q. In de vertrekhal ontmoet je mensen uit Duitsland, Frankrijk, Engeland, Spanje, Italië. Leer woordjes en zinnetjes in hun taal. Zo ben je helemaal klaar voor de reis.

Niveau 6+

Groep 3/4/5

€ 5,95

Meedoen kan t/m 21 mei 2019. De winnaar wordt 22 mei bekend gemaakt.

De winactie is gesloten en de winnaar is bekend. Sharon van Bregt van harte gefeliciteerd!

Afbeeldingen achtergrond: Freepik

 

35 reacties op “Ik ga op vakantie en neem mee… (Denksport junior winactie)

 1. Wat een leuk pakket zeg! Hier zouden mijn kinderen erg blij mee zijn. Zeker omdat we dit jaar niet op vakantie gaan, zou een leuke verrassing voor ze zijn. En spel en leerplezier geven

  Geliked door 1 persoon

 2. Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee voor mijn neefje die hier nu precies aan toe is, hij is een wonder in rekenen alleen met taal heeft hij nog wat moeite, zo kan hij dat nog beter onder de knie krijgen ❤️

  Geliked door 1 persoon

 3. Geweldig wat een super leuke en leerzame boekjes. Mijn jongste dochter van 7 houdt hier enorm van. Mijn oudste dochter van 11, maar je hier niet zo blij mee, maar mijn jongste daarentegen wel. Ze loopt voor op haar lezen en rekenen en kan wel wat uitdaging aan en geniet daar ook van. Ze houdt vol, ze gaat door totdat ze het antwoord weet en dat zonder stress, gewoon dat is haar karakter. Ik vind het zo geweldig om het verschil tussen haar en haar zus te zien. Mijn jongste wat theoretischer, mijn oudste wat praktischer. Ik waag heel graag een kansje voor dit geweldige pakket

  Geliked door 1 persoon

 4. Geen gezeur meer op vakantie van mijn zoontje dat hij net als wij wil puzzelen. Met deze boekjes kan hij het ook en is hij er niet meer te jong voor. Ik ben benieuwd, zeker omdat het leerzaam is.

  Geliked door 1 persoon

 5. Super tof dit pakket! Heerlijk voor in de vakantie. Wij hebben dit jaar een week extra zomervakantie ivm een verhuizing naar een andere regio (gelukkig niet 1 korter). Mijn jongste gaat dan naar groep 2. Ze is het type dat erg pienter is. Kleuren, letters, cijfers en vormen kent ze al goed. Maar in de klas speelt ze liever. Ik moet dan ook lachen als de juf een oefenblaadje mee geeft. Ze vertikt het gewoon in de klas. En mijn oudste zal groep 4 volgend schooljaar over doen. Ze moet er zo aan trekken om bij te blijven. Ik denk dat ze volgend jaar wat meer rust zal ervaren in groep 4. Denksport & Squla zal mijn kinderen vast goed helpen deze zomer!

  Geliked door 1 persoon

 6. Wat een leuke boekjes! Ik zou ze graag winnen voor onze dochter, die graag ook in de vakantie wil blijven leren en ontdekken – naast buitenspelen natuurlijk! Ze mag niet de hele dag op de iPad, en deze puzzelboekjes lijken me ideaal om haar te laten spelen op haar eigen moment en tempo.

  Geliked door 1 persoon

 7. Ik heb vijf kleinkinderen die in groep 3/4 en 5 zitten en die allemaal wel van puzzelen houden.
  Ik zit voor het eerst op je blog, volg op Bloglovin en doe graag mee.

  Geliked door 1 persoon

 8. Wat een toppakket. Vandaag is de laatste dag van de meivakantie en ik heb echt gemerkt dat mijn zoon van ruim 6 wel wat extra uitdaging kan gebruiken. Hij vindt op school vooral rekenen erg leuk, maar is heel geïnteresseerd om van alles te leren. In zo’n lange zomervakantie zou dit pakket een uitkomst zijn. Op zo’n leuke manier lekker dingen leren…Fantastisch.

  Geliked door 1 persoon

 9. Ja ik doe ook graag mee voor mijn dochters. Ze zijn helemaal weg van puzzelboekjes en deze zouden een leuke verrassing zijn waarmee ze heerlijk bezig kunnen zijn en nog wat kunnen leren ook! Geweldig.

  Geliked door 1 persoon

 10. Stijn gaat naar groep 3 en Daan naar groep 5. Ze zijn al beginnende puzzelaars Wat zullen zij dit (pakket) leuk vinden. Leuk (alvast) voor de grote vakantie.

  Geliked door 1 persoon

 11. Wat een superleuke actie. Ik doe heel graag mee voor mijn dochter. Ik vind het erg belangrijk dat kinderen ook gewoon op papier puzzels en opdrachten maken waar ze iets van leren en niet de hele dag achter de computer of op de telefoon zitten.

  Geliked door 1 persoon

 12. Wat een leuke actie!! Ik vind het erg fijn om te zien dat onze dochter spelenderwijs erg veel leert dankzij squla!! Rekenen vind ze nog wat lastig en we krijgen van school weinig ondersteuning dus ik doe graag mee voor het rekenhotel!!

  Geliked door 1 persoon

 13. Voor op de achterbank! Bij ons komen er geen beeldschermen in de auto maar elk jaar maak ik wel een onderwegpakket voor de kinderen in de vakantie. Met hun eigen lunch, fruit, drinken e.d., maar ook altijd een cadeautje voor onderweg, een nieuw prentenboek, een robotpuzzel, autobingo etc. Dit zou hier perfect voor zijn!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s