Happiness is … een foto op dibond

nordic-bedroom-wall-art-mockup_1961-20

Deze review kwam tot stand in samenwerking met Studentendrukwerk.

Afgelopen week ontving ik een pakketje van www.Studentendrukwerk.nl. Het pakketje bevatte een  foto afgedrukt op dibond. Ik was benieuwd hoe het eindresultaat zou zijn, vooral omdat ik mijn foto zwart/wit af had laten drukken.

Weerbestendig

Een foto op dibond bestaat uit twee dunne lagen aluminium met in het midden een plaat van stevig kunststof van 3mm en is voorzien van een witte toplaag. Dibond is uv- en waterbestendig, makkelijk af te nemen met een doek en kan wel een stootje hebben. Een  foto afgedrukt op dibond is weerbestendig en daarom geschikt om buiten op te hangen.

Positief verrast

Positief verrast was ik toen ik de foto op dibond uit de verpakking haalde.De foto (20 x 30 cm) heeft, mede doordat de foto zwart/wit werd afgedrukt, een moderne industriële uitstraling. De foto heeft een mooi plekje gekregen aan de muur gekregen en is een echte blikvanger. Happiness is … een foto op dibond.

Duidelijk

De website van studentendrukwerk is gemakkelijk in gebruik. Op eenvoudige wijze wordt elke stap duidelijk uitgelegd. In de online editor is er de mogelijkheid je foto aan te passen. Zo kun je bijvoorbeeld teksten en decoraties (zoals vormen en cliparts) toevoegen. Of kun je de indeling, achtergrond of kleuren aanpassen.

56691435_2262776207297768_1350400338485575680_n
In de online editor kun je makkelijk je foto aanpassen.  Zo koos ik ervoor mijn kleurenfoto zwart/wit te laten afdrukken.

Uitstekende service

De service van Studentendrukwerk is uitstekend en op mijn vragen werd adequaat gereageerd. Er is de mogelijkheid je afdruk te laten controleren voordat deze naar je wordt opgestuurd. Ik maakte gebruik van deze optie en dat bleek een goede keuze te zijn. De foto die ik als eerste had uitgekozen om af te laten drukken, bleek namelijk een te lage resolutie te hebben, waardoor het eindresultaat tegen zou vallen.

Korting op je bestelling

Wil je meer informatie of wil je ook een foto op dibond laten afdrukken? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief  dan krijg je korting op je eerste bestelling.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s