Estée Lauder – Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II (Review)

Deze  review kwam tot stand in samenwerking met Sampleo.

cdd054d9-f6fc-4c24-bc91-7c2482d3175f
Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II (50ml / €113,50)

Onvoldoende nachtrust, blauw licht, stress, weinig tijd om te ontspannen, zon en kou zijn allemaal factoren die invloed hebben op onze huid. Er is altijd wel een reden dat onze huid ondersteuning kan gebruiken.

Onmisbaar

Het gebruik van een serum is voor mij een belangrijk onderdeel van mijn huidverzorgingsroutine. Na het reinigen van mijn huid gebruik ik een serum voordat ik mijn nacht of dagcreme aanbreng.Vooral voor de rijpere huid is een serum onmisbaar. Echt, probeer het, je zult het verschil merken vanaf het eerste moment dat je het gebruikt.

 Sinds de jaren 80

Het Advanced Night Repair serum van Estée Lauder is het eerste serum wat in de jaren 80 op de markt werd gebracht. Een product wat na zoveel jaar nog niet aan populariteit heeft ingeboet, zorgt ervoor dat mijn verwachtingen hoog gespannen zijn en dat ik te popelen sta om het te mogen uitproberen. Waarom ik dit serum nog niet eerder gebruikte? Laat ik daarop antwoorden: soms zie je door de bomen het bos niet meer. 🙂

ChronoluxCB-technologie

Estée Lauder is meegegaan met de tijd en heeft duidelijk niet als motto ”never change a winning team”. Het populaire serum heeft een hele ontwikkeling ondergaan en is geüpdate met de nieuwste innovaties. Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II bevat de vernieuwende ChronoluxCB-technologie en is geschikt voor alle huidtypes.

Buitenlucht

Ik startte met het gebruiken van de serum op een avond nadat ik een hele dag in de moestuin door had gebracht. Het was die dag koud en er stond een noorderwind. Na de hele dag in de buitenlucht te hebben doorgebracht voelde mijn huid droog en trekkerig aan. Het perfecte moment om het serum te gaan proberen.

Zuinig 

Het serum is zuinig in gebruik, slechts enkele druppels heb je nodig voor je gezicht, hals en decollete. Vergeet ook je handen niet! Ik masseerde het serum zachtjes in mijn huid en het trok gelijk in. Er bleef geen vettige laagje op mijn huid achter. Het serum voedde mijn huid en leek een licht liftend effect te hebben. Ik vind het prettig dat het serum ongeparfumeerd is.

Prijzig

Het serum richt zich erop je huid te herstellen terwijl je slaapt. Het serum helpt in de nacht je huid te herstellen, maar overdag kun je het ook gebruiken met als doel je huid te beschermen. Gebruik het serum overdag wel in combinatie met een creme die spf bevat. Estée Lauder (1 juli 1906 — 24 april 2004) oprichtster van het gelijknamige bedrijf stond erom bekend dat zij kwaliteit hoog in het vaandel had staan. Ook al zijn de producten van dit merk vaak wat prijzig, de prijs-kwaliteit verhouding is in mijn ogen wel gelijk.

ee_quote_12Twee weken

Op dit moment heb ik het Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II serum twee weken lang twee maal per dag gebruikt om mijn eerlijke mening te kunnen geven over dit product. De slotsom is dat ik van plan dit serum zeker met regelmaat  blijf gebruiken maar omdat het prijzig is ga ik het gebruik terugschroeven tot twee, drie keer per week. De andere dagen wissel ik het gebruik af met een goedkoper serum. Zo krijgt mijn huid toch met regelmaat een goede boots en doe ik langer met een flesje serum.

Ander voordeel

Een ander voordeel is dat je huid zo niet verzadigd raakt. Ik ben van mening dat het goed is producten af te wisselen zodat je huid niet gewend raakt aan de producten die je dagelijks gebruikt.

Gebruik jij een serum? Welk serum gebruik jij?

 

Bron:

https://www.forbes.com/sites/forbes-finds/2018/04/17/this-36-year-old-anti-aging-serum-will-keep-you-looking-young/

https://www.esteelauder.nl/nl/nl/skin-care/advanced-night-repair/power-of-night

https://www.sampleo.com/nl/testen-Beoordeling/61/Est%C3%A9e-Lauder/Serum-Advanced-Night-Repair

 

Eén gedachte over “Estée Lauder – Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II (Review)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s