Castello Creamy Blue (Review)

Het Castello creamy Blue testpanel kwam tot stand in samenwerking met the Insiders.  Alle deelnemers ontvingen een voucher waarmee ze bij een deelnemende supermarkt gratis een Castello Creamy Blue (150 gram / Prijs €1,99) konden ophalen.

creamy-blue-half-moon

Een creatieve combinatie van een smeuïge brie en de pittige smaak van een blauwaderkaas. Zo omschrijven de kaasmakers van Castello hun Creamy Blue. Ben je benieuwd wat het testpanel van Anneke Schrijft van deze kaas vindt? Lees snel verder!

De mening van:

J. de Waal:

Ik vond de kaas heerlijk. Makkelijk smeerbaar en vol van smaak.
Ik kan jullie vertellen dat dit smaakt naar meer.

T. Ibrahim :

De kaas was flauw van smaak. Ik proefde naar mijn mening vooral brie en te weinig  blauwaderkaas.

mm

I. van Erp:

Verpakking: mooie uitstraling, duidelijke ingrediënten weergave. Uiterlijk kaas: een mooi kaasje, met een duidelijke blauwschimmel structuur. Geur: fris kazig met licht schimmel geur. Stevigheid: redelijk zacht. Direct uit de koelkast nog niet heel plakkerig, later wel. Smaak: fris, romig met een mooie niet te overheersende blauwschimmel smaak.

Minpunt: de serveertip is alleen in het Duits vermeld. ( ik spreek Duits dus niet zo erg, maar misschien voor anderen wel?!)

B. van der Linden:

Toen ik de verpakking opende schrok ik in eerste instantie wel want de kaas zag er  uit als een schimmelkaas. Maar gelukkig bleek de smaak van schimmelkaas wel aanwezig te zijn maar niet te overheersen. Al met al een prima kaasje.

pizza

 

Anneke Schrijft:

Blauwaderkaas is een kaas die ik regelmatig gebruik in de keuken. Lekker op bijvoorbeeld: pizza, gebakken ei of als smaakmaker in de soep. Brie staat ook vaak bij ons op tafel. Dus een combinatie van deze twee kazen probeer ik graag. Creamy Blue is een zachte kaas en is vol en romig van smaak. De kaas heeft een lichte blauwader smaak. Deze had van mij pittiger en meer aanwezig mogen zijn. De prijs kwaliteit verhouding is prima. Een van de gerechten waar ik Creamy blue voor gebruikte was een pizza met pesto, olijven en champions. (Zie bovenstaande foto) De pizza smaakte heerlijk!

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s