Herinnering op canvas (Albelli review)

albelli

Ben je opzoek naar een speciaal cadeau? Dan is een foto afgedrukt op canvas wellicht een leuk idee. Voor mijn review over de canvassen van Albelli koos ik de volgende foto om af te laten drukken. Een foto van een prachtige herinnering. Deze foto is afgelopen zomer gemaakt tijdens onze vakantie. Het was echt een sprookjesachtige zonsondergang. Elke keer wanneer ik naar deze foto kijk voel ik mij blij en herinner mij die fijne zomer vol leuke momenten.

Helder duidelijk en overzichtelijk

Of het moeilijk is een canvas te maken? Nee in tegendeel. Albelli heeft een heldere en overzichtelijke website waar alle stappen die je moet nemen duidelijk worden uitgelegd. Een kind kan de was doen (of in dit geval een canvas bestellen 🙂 ).

Deze slideshow vereist JavaScript.

Uv straling

Ik koos ervoor om een canvas liggend maat 70 x 50 cm te laten maken. Ik had nog niet eerder een foto op canvas laten maken. Dit mede door de negatieve berichten dat uv straling een foto op canvas zou laten verbleken. Albelli geeft echter op de website aan dat hun foto op canvas van hoge kwaliteit en uv- bestendig zijn. Je foto op canvas behoudt dus jarenlang zijn kleur, ook in zonlicht!

Diverse mogelijkheden

Wanneer je de website van Albelli bezoekt, zul je merken dat er diverse mogelijkheden zijn om je foto op canvas af te te drukken. Liggend, staand of vierkant, van klein (20 x 20 cm) tot heel groot (120 x 80 cm). De prijzen lopen uiteen van €3,50 tot € 94,99. Op de website van Albelli vind je altijd een leuke kortingsactie. Op dit moment krijg je met Code: MOM20  20% korting op alles in de webshop. Dus ook op een foto met canvas!

Het eindresultaat

Mijn foto op canvas werd mij toegestuurd in een stevige kartonnen verpakking van goede kwaliteit. Ik ben zeer tevreden over mijn ontvangen canvas, de afbeelding straalt een zekere kwaliteit uit. De kleuren zijn mooi, en de afbeelding lijkt levensecht. Wanneer ik naar het canvas kijk, waan ik mij weer voor even op die prachtige plek.

Indruk

Het canvas is opgespannen op een 2 cm dik stevig massief frame en de print loopt door aan de zijkant van het canvas. Wanneer je je foto upload op de website van Albelli kun je duidelijk zien welk gedeelte van de foto wordt omgevouwen wanneer de foto op het canvas wordt afgedrukt. Ook krijg je een duidelijke indruk hoe je canvas eruit komt te zien.Je kunt eventueel kiezen om aan het canvas een zwarte of witte omlijsting toe te voegen maar ik koos ervoor dit niet te doen. De randen van mijn canvas zijn netjes afgewerkt. Ik liet één foto op canvas afdrukken, maar je kunt ook een fotocollage maken. Bij het canvas ontvang je een gratis ophangsysteem waardoor je canvas altijd recht hangt.

Wil jij ook een foto af laten drukken op canvas? Neem voor meer informatie een kijkje op de foto op canvas pagina van Albelli.

Deze review kwam tot stand in samenwerking met Albelli.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s