Win een FÏNLEY pakket

2017-16-12-16-45-10

Anneke Schrijft organiseert in samenwerking met Coca-Cola een feestelijke winactie!

De feestdagen staan voor de deur. Daar passen de luxe mocktails van *Fïnley uitstekend bij. Een mocktail is een cocktail zonder alcohol en kun je dus prima drinken wanneer je bijvoorbeeld nog moet rijden, zwanger bent of zin hebt in een volwassen non alcoholische drank.

Je kunt nu kans maken op een uitgebreid Fïnley pakket! Het te winnen pakket bevat de volgende zes smaken:

Zwarte blikjes (mocktails) :

Witte blikjes  (limonade) :

Wil jij kans maken op dit geweldige Fïnley pakket? Deel dan met ons in een reactie jouw motivatie om dit pakket te willen winnen.

*Voor meer informatie kun je de eerder gepubliceerde review (terug) lezen.

De winactie is gesloten. Wie de winnaar is van het uitgebreide Finley pakket lees je -> hier.

 

6 reacties op “Win een FÏNLEY pakket

 1. Heerlijk ook voor mijn puberzoon.
  Kan hij lekkere cocktails drinken, dat zou hij stoer vinden.
  Ik heb het nog nooit geprobeerd maar het lijkt me heerlijk.
  Een lekkere moeder zoon moment.🍸

  Geliked door 1 persoon

 2. dat lijken me nou echt onwijs lekkere spannende non alcoholische drankjes en ik waag graag een kansje! Ideaal nu ik het rijbewijs heb en vaak de BOB voor mijn vriendinnen ben.
  Fijne feestdagen en groetjes van Riekie

  Geliked door 1 persoon

 3. Hoi Anneke, omdat ik veel medicijnen gebruik en bijna altijd aan het water of thee zit wil ik wel weer eens gezellig mee doen en dat natuurlijk zonder alcohol in een mooi glaasje, lijkt me gezellig.

  Geliked door 1 persoon

 4. Hoi Anneke, dat zou toch werkelijk waar helemaal geweldig zijn! In mijn schoonfamilie organiseren we regelmatig Mojito avondjes, gezellig bij mijn zwager in zijn privé bar. Heel gezellig gemaakt achterin zijn tuin. Maar ja, ik met mijn medicijngebruik, maar ook als Bob kan er dus nooit aan meedoen. Dit zou dus voor mij de meest ideale oplossing zijn, kan ik toch gwn meedoen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s