Win twee vrijkaarten! Bezoek kasteel Ammersoyen in kerstsfeer.

kast

Bezoek kasteel Ammersoyen in kerstsfeer

In de kerstvakantie is kasteel Ammersoyen geopend voor bezichtiging. Kom ook genieten van de kerstsfeer in het middeleeuwse kasteel. Overal branden lichtjes en de vertrekken zijn sfeervol aangekleed.

Je kunt deelnemen aan een rondleiding door het kasteel met een gids. Dagelijks is er ook een rondleiding speciaal voor kinderen en hun (groot)ouders. Na afloop kunnen de kinderen in de taveerne knutselen in het teken van kerst. Of beleef het kasteel op eigen gelegenheid. Je krijgt een gidsje met informatie mee en voor kinderen is er een leuke speurtocht.

In de taveerne kun je gezellig een bordspelletje spelen onder het genot van warme chocomelk of glühwein. En in de kasteelwinkel zijn mooie geschenken verkrijgbaar.

Datum: geopend van 24 december t/m 8 januari van 11.00 tot 17.00 uur, behalve op 1e en 2e kerstdag, Oudejaarsdag en Nieuwjaarsdag.

Aanvang rondleidingen: 11.30 uur en 13.30 uur. Aanvang kinderrondleiding: 14.00 uur. Let op: reserveren voor de kinderrondleiding is noodzakelijk en is mogelijk via www.glk.nl/ammersoyen.

in

Midwinterhoornblazers op kasteel Ammersoyen

Op dinsdag 27 december zal Midwinterhoorngroep Lochem en Omstreken van zich laten horen op de voorburcht van kasteel Ammersoyen. De blazers laten de midwinterhoorns klinken en zullen vertellen over deze prachtige eeuwenoude traditie.

Adres: kasteel Ammersoyen, Kasteellaan 1, 5324 JR Ammerzoden

*Taggen lukt niet als je mijn blog via WordPress volgt. Plaats in plaats daarvan een reactie hieronder waarin je verteld met wie jij het kasteel wilt gaan bezoeken en deel dit bericht.

5 reacties op “Win twee vrijkaarten! Bezoek kasteel Ammersoyen in kerstsfeer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s