Makkelijke & goede haartips voor de feestdagen

De feestdagen staan voor de deur en dan wil jij vast net als ik iets bijzonders met je haar doen. Maar met alle drukte rondom de feestdagen, zoals inkopen doen, uitgebreid koken, zorgen dat het huis spik en span is voor het familiebezoek etc,blijft er uiteindelijk niet veel tijd over om aan je haar te besteden. Ik vroeg Odette van Lith, van  Oh That’s Hairstyling, of zij enkele goede en makkelijke tips heeft. 

accessori-capelli-natalizi

Van: Anneke

Aan: Odette
Onderwerp: Makkelijke & goede tips voor de feestdagen

Hoi Odette,

Hoe gaat het met je? Er komt vast een drukke tijd voor je kapsalon aan in aanloop naar kerst en nieuwjaar. Door de drukte en hectiek tijdens de feestdagen,  blijft er niet veel tijd over om aan mijn haar te besteden. Ik zou het echter leuk vinden als mijn haar tijdens de feestdagen feestelijk zit.  Heb jij makkelijke en goede tips voor mij? Alvast fijne feestdagen toegewenst samen met jouw gezin!
Groetjes Anneke

————————————————————————————————————————————–

Van: Odette
Aan:Anneke
Onderwerp: RE Makkelijke & goede tips voor de feestdagen

Hoi Anneke,

Met mij gaat alles goed, dank je wel. Met jou ook?Idd is de kerstdrukte inmiddels aangebroken, ik vind dat heerlijk.Wat leuk dat je me dat vraagt! Jij hebt ongeveer half lang haar, wat je kunt doen is:

Optie 1: een Carmenset in je haar, maar ik weet niet of je dit hebt? Het zijn warmte rollers. Als ze warm zijn doe je ze in je haar en na een kwartier heb je hele speelse krullen. (Uit halen en eerst af laten koelen, daarna met vingers los schudden)

on
Carmenset

opo

Optie 2: KRULTANG plukje voor plukje je haar krullen. Advies : schoon gewassen en droog haar. Doe van te voren evt schuimversteviging na het wassen. Of spuit in droog haar eerst wat haarlak over een tussen je haar, en dan de krultang er in voor extra stevigheid. Met de krultang  van onderin naar boven toe werken evt vastzetten met een knipje.(eerst af laten koelen, daarna met vingers los schudden)Maar aangezien jij zulke mooie slagen en krullen in je haar hebt kan het ook nog sneller.

ok
krultang

OPTIE 3: Haar wassen, schuimversteviging er evt. in kneden (in de krul) en wat leuk is is als je kunt vlechten aan de zijkant een mooie losse vlecht maken en vast steken aan de zij/achterkant onder je krullen. Of als je een vlecht lastig vind kun je een twist maken in je haar, dit zijn 2 plukken die je om elkaar heen draait.

thumbnail_images-7

OPTIE 4: Grace Kelly rol
pak je haar onder in je nek als een staart, draai dit 1 richting op naar boven en steek het met speldjes vast.

thumbnail_photogrid_1481403616344
Grace Kelly rol

En om je kerstkapsel af te maken is het wellicht leuk om wat glitterspray er over te sprayen (verkrijgbaar bij action of wibra denk ik)

Mocht je nog echt wat chique willen kan ik je ook voorzien van Swarovski kristalletjes in je haar genaamd blinx bling. Ik heb ze op voorraad.

Ik hoop dat je wat aan mijn tips hebt. Ik wens jou en je gezin hele fijne dagen toe. Geniet er lekker van. En kom je er niet uit hoor ik het alsnog.

Groetjes Odette
Oh That’s Hairstyling 😘

Foto’s; Oh That’s Hairstyling / Google

8 reacties op “Makkelijke & goede haartips voor de feestdagen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s