Parodontax Extra Fresh Review

 

SMILE

 

Er is zo’n grote keus in tandpasta’s dat je door de bomen het bos bijna niet meer ziet. Vooral met gevoelig tandvlees is het belangrijk  te poetsen met een tandpasta die helpt klachten te voorkomen of verminderen.Uit eigen ervaring weet ik dat niet elke tandpasta doet wat het beloofd, ook al is het een tandpasta van een duurder merk! Dit keer testte  Anneke schrijft:

 •  Parodontax Extra Fresh  tandpasta
 •  Parodontax tandenborstel
 • Parodontax mondwater

lot

Op bovenstaande oproep om samen met mij Parodontax Extra Fresh te testen  kwamen veel reacties binnen. Uit die reacties  zijn Ayfer, Heleen, Karin en Marianne uitgekozen om dit keer mee te testen. Zij kregen allemaal een Parodontax Extra Fresh tandpasta sample en een kortingsbon. Zou deze tandpasta doen wat er beloofd  wordt? Namelijk helpen om de mond gezond te houden. Je leest het hier!

vier

Haren overeind van schrik!

De eerste dag dat ik mijn tanden poetste met Parodontax Extra Fresh schrok ik van de smaaksensatie. Mijn haren stonden bijna recht op mijn hoofd van schrik! Ik kon er niet goed over uit wat ik proefde. Ik dacht, had mijn jongste dan toch gelijk? Jongste wou de tandpasta ook proberen maar tijdens het tandenpoetsen hoorde ik vanuit de badkamer roepen:”Mam is deze tandpasta bedorven?!”

Positieve verbetering

Wat was de smaak van deze tandpasta? Wat proefde ik? Was het zoutig? Mentol? Had ik per ongeluk een hap Dampo genomen? Een combinatie van die drie?! Parodontax geeft aan dat het ongeveer een week duurt voordat je aan de smaak gewend bent. Ik besloot gewoon mijn tanden te blijven poetsen met Parodontax. De tweede dag was ik al aardig gewend aan de smaak. De reden dat ik door wou zetten was dat ik meteen een positieve verbetering van mijn tandvlees en algemene mondgezondheid opmerkte. Mijn tanden voelden na het poetsen plakloos aan en mijn adem was heerlijk fris. Parodontax tandpasta is verkrijgbaar in de volgende 5 varianten:

 1. Parodontax Fluoride
 2. Parodonta Whitning
 3. Parodontax Extra Fresh
 4. Parodontax Gel
 5. Parodontax Fluoridevrij

Parodontax mondwater en tandenborstel

Het Parodontax mondwater is een goede aanvulling op de tandpasta. Spoelen met mondwater kan het poetsen met een tandenborstel en tandpasta niet vervangen! De Parodontax tandenborstel heeft een handige ronde borstelkop zo bereik je alle moeilijke plekken, achterop de kop zit een tongreiniger. Ook heeft deze tandenborstel een handige steel met een goede grip. De zachte borstelharen zijn zeer mild voor het tandvlees. De tandenborstel is verkrijgbaar in de kleuren blauw, groen, rood of roze.

Aften & blaren

Heb jij regelmatig last van blaren en aften in de mond? Dan kan poetsen met Parodontax vast helpen bij de verbetering van je mondgezondheid.

Doe de test!

Benieuwd hoe gezond jouw tandvlees is? Klik hier en doe de test!

MENING

De mening van… Ayfer, Heleen, Karen en Marianne

Ayfer: “Bij  een aanval van hevige  aangezichtspijn, waarbij zelfs mijn tandvlees ontzettend pijn gaat doen, poets ik altijd mijn tanden met Parodontax dat verlicht de pijn. Ik vind Parodontax tandpasta wel prijzig, daarom gebruik ik een goedkopere tandpasta voor elke dag en staat er een tube Parodontax naast de ibuprofen in het medicijnenkastje voor als ik een aanval heb.”

Heleen van der Velde: “Ik was heel blij met de test-tube van Parodontax. Anneke Schrijft had gewaarschuwd dat de smaak wel even wennen was. Dat is ook zo, maar het went heel snel. Door de zoute smaak heb je echt het idee dat het doorwerkt en voelt je mond schoner en gladder. Parodontax voelt alsof het je tanden beter schoonmaakt en de smaak en het schone gevoel blijft langer. Paradontax is een merk dat ik vaker wil kopen en dat ik vaker ga gebruiken.”

Karen de Groot: “Jammer genoeg lukte het mij niet om aan de smaak te wennen en ik ben gestopt met testen. De Parodontax test tube heb ik aan mijn moeder gegeven zij wou het graag proberen. Mijn moeder was tevreden over de tandpasta en heeft de kortingsbon die bij de test tube zat gebruikt om een Parodontax tandpasta te kopen.”

Marianne GB: “Ik moest eerst wennen aan de smaak maar de conditie van mijn tandvlees is vooruit gegaan.”

0f20799ce4f543a214b699942cb32e58
Geniet met Parodontax van een heerlijke High-Tea.

Parodontax acties

Wil jij Parodontax uitproberen? Dan staan hieronder twee leuke acties!

 • De ETOS heeft een 1 + 1 gratis actie op alle mondverzorgingsproducten.
 • Geniet samen met een vriendin, echtgenoot, moeder, dochter of… van een gezellige High- Tea! Koop een actieverpakking Parodontax daarin vind je een actieboekje voor een high tea 1 + 1 gratis.

 

 Welke tandpasta gebruik jij?

 

 

 

4 reacties op “Parodontax Extra Fresh Review

 1. Moest er een prijsbeker bestaan voor de vieste tandpasta dan zou ‘paradontax’ met glans winnen,het herinnert mij aan vroeger jaren toen ik mijn tanden moest poetsen met maagzoutpoeder, nooit komt er nog zo’n tube bij mij in huis ook niet gratis .

  Like

  1. Deze tandpasta heeft inderdaad een bijzondere smaak 🙂 Maar is wel een zeer goede tandpasta wanneer je gevoelige tanden of tandvlees problemen hebt. Tanden poetsen met maagzoutpoeder klinkt inderdaad niet vrolijk makend.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s