8 reacties op “Niet te begrijpen

  1. Het is afschuwelijk wat er weer is gebeurd. Terreur waar dan ook en dan ook onder het mom van geloof is NIET te begrijpen. De mens is z.g. een beschaafd wezen, maar dat is steeds meer ver te zoeken. Zo in en in triest.

    Geliked door 1 persoon

  2. Wat er gebeurd is, daar is mijn verstand te klein voor. Ik ga nu niet in angst leven maar nu nog meer dan vroeger van de mensen houden en vooral optimistisch blijven met de hoop dat mensen elkaar toch nog zullen verstaan en niet uitmoorden.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s