NIEUW Karvan Cévitam go (review)

header-1

Karvan Cévitam  heeft iets nieuws een super geconcentreerde siroop in een klein flesje… Karvan Cévitam  Go. Dit flesje past gemakkelijk in je handtas, rugzak, in je broekzak of picknickmand en is daardoor handig overal mee naar toe te nemen. Een tip, die ik zeker zelf in de zomervakantie ga gebruiken, is om het flesjes in  de koffer mee te nemen op vakantie samen met de hagelslag en de potten pindakaas.  Je zult het vast niet geloven maar een 48ml flesje Karvan Cévitam go, is goed voor 6 liter ranja! Dat zijn dertig glazen of maar liefst tien tot vijftien flesjes water! Deze handige siroop is er in 5 verschillende smaken:

  • Cactus-Lime
  • Strawberry
  • Ice-tea
  • Lemon
  • Red Fruit

klein2

Bij deze siroop geld niet de regel hoe meer siroop je aan een glas water toevoegt hoe lekkerder de smaak. Er is écht maar 1 keer knijpen nodig om een glas verfrissende ranja te maken. Anders wordt de ranja al gauw te zoet en te sterk van smaak! Doordat deze super geconcentreerde siroop zoetstoffen bevat en kleine kinderen tot 4 jaar algauw aan de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid daarvan zitten, raad Karvan Cévitam aan kinderen deze Karvan Cévitam Go siroop pas vanaf 4 jaar te laten drinken.

 Mijn favoriete smaak is… Cactus- Lime. Welke smaak lijkt jou het  lekkerste?

7 reacties op “NIEUW Karvan Cévitam go (review)

  1. Denk niet dat ik het ga proberen. Want je moet dat flesje bij je hebben, plus een fles(je) water. Wat ik normaal altijd doe ik bewaar veel kleine flesjes, vul die thuis. Gaan we een hele dag op stap dan doe ik er 2 in de vriezer die ik voor 3/4 vul. Is meteen een koel element en aan het eind van de dag nog heerlijk koud om te drinken.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s