13 reacties op “Summer is (almost) over…

      1. Heerlijk dat er nog iets van voor mijn tijd is! Door mijn kinderen voel ik mij soms net een fossiel 😉 Oooh ben JIJ van de tijd van de walkman en had jij een lp speler?? Of nog erger is de vraag wat is dat dan? Hahahaha. Ik proost samen met jou met een glas sinaasappelsap op een mooie nazomer.

        Like

  1. We zien wel wat er nog volgt. We hebben een pracht van een voorjaar gehad en de natuur herstelt zichzelf. Niet klagen maar de dagen nemen zoals ze komen. Meer kunnen we niet doen. Geniet van elk moment want eens voorbij komt het niet weer.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s