Win een meet & geniet met Barry Atsma

banner

Fans van Barry Atsma opgelet! Yunomi heeft een hele leuke winactie waarbij je een meet & greet met de acteur Barry Atsma kunt winnen. Speel het spel en misschien heb jij binnenkort een Souperieure break samen met Barry bij Wellnessresort de Zwaluwhoeve! Er is ook een mogelijkheid om via de Cup-a- Soup website een meet & greet te winnen via  de  streepjescode op de verpakking van de Cup-a-Soup Souperieur. Neem hier een kijkje op de Yunomi website en om deel te nemen aan het winspel. Hier kun je een kijkje nemen op de Cup-a-Soup Website en deelnemen aan de winactie. Succes! Laat je weten hoe de meet & greet geweest is?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s