Liebster Award

liebster-blog-award.

Ik vind het heel leuk om  genomineerd te zijn voor de Liebster Award door Zoe-Amber van het blog  zowiezo. Helaas ben ik al een keer genomineerd geweest en kan je maar een keer meedoen. Het leek mij wel heel leuk haar vragen te beantwoorden. Wat de Liebster Award precies inhoud kun je lezen in het artikel n.a.v. mijn vorige nominatie.

Bloggen…waarom doe je dat eigenlijk?

Schrijven is altijd al een hobby van mij geweest. Als nominee zijnde heb ik veel voor de Yunomi website geschreven en zo de liefde voor het schrijven weer ontdekt. Nadat ik daar een weekje gastredactrice ben geweest is mede daardoor mijn blog ontstaan.

En wat is je uiteindelijke blog-doel/droom/hoop?

Door mijn blog maak ik veel leuke dingen mee hopelijk blijft dat nog een poosje zo!

Wat moet er ECHT altijd in je keukenkastjes staan?

Komijnekaas! Eigenlijk staat dat in de koelkast maar daar kan ik niet zonder.

Waar kun je verder echt niet zonder?

Mijn familie en gezin.

Wiens verjaardag vergeet je altijd?

Tot nu toe nog  geeneen, ik zou het niet durven.

Welke andere blunder is je grootste ooit?

Toen mijn jongste geboren was en ik met haar ging wandelen kwam ik een kennis tegen die opvallend geïnteresseerd was in het verhaal van de bevalling en zwangerschap. Verder viel het mij op dat zij een stuk dikker was geworden. Dus ik dacht het kan niet missen… en durfde dus de volgende vraag te stellen… ben je zwanger? Je voelt het al aankomen….. dat was ze dus niet! En toen stelde ze mij ook nog de vraag waarom denkt iedereen dat toch? Waar is dat gat in de grond om in te verdwijnen als je het nodig hebt.

Welk fastfoodrestaurant is je favoriet?

Mc Donalds.

Welk voedsel moet er verboden worden?

Al het voedsel met teveel E-nummers.

Een wereld zonder pinguïns…of chocola – wat zou jij kiezen?

Moeilijke keus maar dan kies ik toch voor een wereld zonder chocolade, want pinguïns zijn gewoon te schattig om te missen!

Hoe zou jij de wereld willen veranderen?

Het geijkte overal vrede, gelijkheid en geen honger meer!

Bedankt voor de nominatie Zoe-Amber! 🙂

12 reacties op “Liebster Award

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s