McDonalds hamburger (vervolg)

Pas geleden kon je op mijn blog lezen hoe ik naar Duitsland ben geweest om te onderzoeken wat er waar is van alle horror verhalen over de McDonalds hamburger. Vandaag plaats ik het filmpje van mijn bezoek.

Op de site van McDonalds kun je meer filmpjes bekijken en andere artikelen lezen.

Hier kun je mijn eerder geplaatste artikel lezen over mijn bezoek aan de McDonalds fabriek.

8 reacties op “McDonalds hamburger (vervolg)

  1. Wat tof dat je er bent wezen kijken! Dat de boel er schoon is geloof ik ook wel, maar ik eet niet gauw iets van Macdonalds, ik vind het maar niks. Geef mij maar een frietje speciaal van de friettent:)

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s