De Yves Rocher make-up kleuren van deze herfst

header

Na de vraag van Christel Leerkes wat de nieuwste make-up trend voor het najaar zal zijn ging ik op onderzoek uit en Yves Rocher kwam met het antwoord. De natuurlijke tinten zijn de mode kleuren voor de aankomende herfst. Met de 36 nieuwe make-up kleuren van  de Yves Rocher Couleurs Nature lijn maak je een mooi verzorgde herfstlook. Persoonlijk ben ik heel blij met de keus voor de natuurlijke kleuren want ik vind de kleuren behalve mooi, echt passend bij de herfst.

De make-up van Yves Rocher wordt sinds 50 jaar gemaakt van hoofdzakelijk natuurlijke ingredienten en met respect voor de natuur. Yves Rocher vind dat In het hart van de natuur een inspiratiebron schuilt voor make-up. Dat kun je terug vinden in de foto’s  van de herfst make-up waarop de planten en natuur te zien zijn die dienden als inspiratie voor deze lijn.

Mascara

Deze mascara hoort eigenlijk in iedere make-up tas thuis! Je bespaart hiermee tijd, omdat je geen wimperkruller nodig hebt om je wimpers te krullen. Deze mascara krult je wimpers na één keer aanbrengen en houdt ze wel 12 uur in model. De mascara is in drie kleuren verkrijgbaar, zwart bruin en blauw.

mascara

Oogschaduw

Er zijn 36! prachtige nieuwe kleuren verkrijgbaar. De oogschaduw is makkelijk aan te brengen en met de nieuwe romige structuur blijft het 8 uur zitten. Zo heb je de hele dag door een mooie blik!

oogschaduw samples

Welke kleur past bij jou?

Op de website van Yves Rocher kun je via de Mijn Kleuren Coach op een simpele manier erachter komen welke kleuren het beste bij jou passen.

makeup advies

Dit artikel kun je ook lezen op Yunomi

3 reacties op “De Yves Rocher make-up kleuren van deze herfst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s