Neutral

Ik heb verschillende artikelen geschreven over Dove. Ik blijk niet de enige Dove fan te zijn . Er waren echter ook reacties van  vrouwen die aangaven het jammer te vinden maar door bijv. een allergie of eczeem gewone verzorgings producten niet te kunnen gebruiken. Voor die dames ben ik de producten van Neutral gaan uitproberen. Want uit eigen ervaring weet ik hoe vervelend het kan zijn als je niet tegen bepaalde verzorgings producten kan.

Puur

Producten van Neutral bevatten geen parfum, kleurstoffen en andere stoffen die de huid kunnen irriteren. Ik heb de hand zeep shampoo, douchegel en bodymilk uitgeprobeerd. Het viel mij op hoeveel schuim de douchegel geeft dat had ik niet verwacht! Als het goed schuimt krijg je toch het gevoel dat je schoner wordt. De hand zeep is heel zacht voor je handen. De shampoo schuimt ook fijn, wat geld voor de douche gel, geld ook voor de shampoo. De bodymilk maakt ook de huid heerlijk zacht

Neutral heeft verschillende producten in het assortiment van afwasmiddel tot scheerschuim!

Neem ook een kijkje op de Neutral website daar kun jij ook een gratis proefpakketje aanvragen!

Wat is jouw mening over neutral?

2 reacties op “Neutral

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s