Erop uit met Puzzel & Fiets (Winactie)

Ben je opzoek naar een cadeau voor een fietser of een puzzelaar? Dan is de speciale uitgave van Denksport, Puzzel & Fiets Van Groningen tot Maastricht een leuk cadeau!

pipo

Hoe origineel is het wel niet om puzzelen en fietsen te combineren? De makers van Denksport en fietsactief vonden dat ook en sloegen de handen in een. Met als resultaat een speciale fiets & puzzel editie, Puzzel & Fiets Van Groningen tot Maastricht. Deze speciale uitgave is een must voor fanatieke puzzelaars en actieve toerfietsers. Ontdek al puzzelend en fietsend Nederland. Deze speciale uitgave bevat taal-, cijfer- en beeldpuzzels en daarnaast ook twaalf mooie en inspirerende fietsroutes met kaarten en tips die je langs alle Nederlandse provincies brengt. Anneke Schrijft fietste de Gelderland route, daarover binnenkort meer. (Klik op deze link om naar Groeten uit …Gelderland te gaan)

Jij kunt een exemplaar van Puzzel & Fiets Van Groningen tot Maastricht winnen! Om kans te maken volg de volgende twee stappen:

  1. Like en deel dit bericht
  2. Plaats een reactie waarom jij kans wilt maken om te winnen

De winnaar wordt 10-07-2018 bekend gemaakt.

Puzzel & Fiets is te koop voor €6,95 in de winkel en op www.denksport.nl.

Tekening: Tumblr

De winactie is gesloten! Klik op de link om te lezen wie de winnaar is.

 

 

10 reacties op “Erop uit met Puzzel & Fiets (Winactie)

  1. Ik doe graag mee met deze winactie. De zomervakantie vieren wij in eigen land en het lijkt mij een gezellig familie uitje om met mijn gezin een route te gaan fietsen. Daarbij onderweg ergens te picknicken en herinneringen te creëren. Ik kijk uit naar de fietsroute en tips voor de provincie utrecht. Ik wil nu eens echt de tijd nemen om deze provincie beter te leren kennen het komt er nooit van. Ook puzzel ik graag dus deze combinatie lijkt mij zeer geslaagd. Groetjes Eva

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik zou dit puzzel en fiets boek graag winnen. De vakantie komt eraan. Ik verheug mij erop fjn buiten te kunnen zijn op de fiets en dan neem ik dit tijdschrift mee.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s