Achter de schermen bij…Kassa

 

kassa (1)

Afgelopen zaterdag heb ik een kijkje achter de schermen genomen bij het consumentenprogramma  Kassa.  Het was een leuke ervaring. Vooraf was het mogelijk om iets te drinken en te eten en met elkaar kennis te maken. De sfeer was heel ontspannen en gezellig. Het viel mij op hoe aardig presentatrice Brecht van Hulten ook buiten de uitzendig om was. Ze nam ruim de tijd om op de foto te gaan en voor een praatje. Het was een geslaagde avond en zeker voor herhaling vatbaar.

 

 

 

 

 

6 reacties op “Achter de schermen bij…Kassa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s