عيد الفطر, Eid-al-fitr, suikerfeest

thee

Net de laatste iftar achter de rug. Ik zal deze speciale maand gaan missen. Voor degene die niet vast is het moeilijk voor te stellen hoe bijzonder deze maand is voor degene die vast. Er is niemand die je zult horen zeggen hoera het vasten is voorbij. Iedereen voelt toch een zekere weemoed dat het voorbij is. Allemaal een goed Eid-al-fitr, suikerfeest toegewenst!  Ook als je niet gevast hebt neem vandaag namens mij een extra koekje bij de koffie of nog beter een taartje om het suikerfeest mee te vieren.

 

 

2 reacties op “عيد الفطر, Eid-al-fitr, suikerfeest

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s